Stöd oss

Medlemmar, månadsgivare och gåvor möjliggör vårt arbete*

Som medlem och som månadsgivare i MeSheWe, blir du inte bara en del av vår organisations gemenskap, du är också med och förändrar livet för alla flickor som ingår i de projekt vi arbetar med. Ditt engagemang leder till att vi och våra partnerorganisationer kan arbeta långsiktigt, vilket har visat sig ge allra bäst resultat.

* MeSheWe följer Svensk Insamlingsstiftelses regelverk, ofta refererat till som 90-konto. Detta innebär att minst 75% av de totala intäkterna går direkt till ändamålet och högst 25% av våra totala intäkter får gå till administration och insamling.

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i alla dina kontakter med oss, därför följer vi rådande dataskyddslag, GDPR. Läs mer i MeSheWe’s integritetspolicy

Bli månadsgivare

Bli Månadsgivare - stöd oss regelbundet med autodragning

Våra månadsgivare är avgörande för vår verksamhet. Som regelbunden givare bidrar du med trygghet så att vi och våra partnerorganisationer i verksamhetsländerna kan planera och arbeta långsiktigt. Utan tvekan är det långsiktigt arbete som ger bäst resultat.

För att stödja oss fyller du enkelt i det elektroniska medgivarformuläret och signerar medgivandet med din e-legitimation (BankID eller Mobilt BankID). Summan du vill ge bestämmer du själv (men minimum 50 kronor/månad).

Bli medlem

Bli medlem i MeSheWe - enkelt och smidigt genom en dragning varje månad (från 20 kronor)

Varje ny medlem gör att vi kan fortsätta arbetet med att förändra för dem med allra sämst förutsättningar – flickor. Förutom att du tillsammans med oss bidrar med att göra skillnad kan du genom ditt medlemskap göra din röst hörd inom organisationen och på årsmöten. Där har alla medlemmar lika rösträtt. Som medlem kan du även vara aktiv i vårt arbete, eller bli invald i styrelsen.

För att bli medlem fyller du bara i det elektroniska medgivarformuläret och signerar medgivandet med din e-legitimation (BankID eller Mobilt BankID). Summan för ditt medlemskap bestämmer du själv (minimum 20 kr/månad).

Föredrar du att betala ditt medlemskap årsvis, skicka oss då ett mejl till: medlem@meshewe.org 

Ge en gåva

Stöd vårt arbete genom en gåva

Gåvor och donationer förvandlar våra visioner till realitet och gör att vi kan genomföra de projekt som vi vet gör stor skillnad och ger långsiktiga resultat. 

Vad kan en donation till MeSheWe innebära?

Donationer och bidrag är förutsättningen för vårt arbete. Sådana kan även öronmärkas till ett av våra projekt, om så önskas. Tack vare att MeSheWe är en liten flexibel organisation kan också en donation från ett företag eller stiftelse följas genom rapporter, bilder och resultat och utmynna i ett samarbete oss emellan med exempelvis föreläsning och bildvisning för styrelse eller personal. Eller varför inte ge gåvobrev till personalen i julklapp? Glöm inte skriva namn och mejladress, så vi får möjlighet att tacka dig och skicka våra nyhetsbrev.

Swisha valfritt belopp till 123 629 83 92
Swisha valfritt belopp till
123 629 83 92
För över valritt belopp till Bankgiro: 5232-1643